BEHANDLINGER OG PRISLISTE

 

DAMEKLIP

 
Dameklip inkl. vask og føn/let styling 410,-
Pandehår 95,-

Vores dameklipninger er altid inkl. hårvask og afslappende hovedbundsmassage. Vi anvender altid produkter skræddersyet til dit hår. I samråd finder vi den frisure der passer til dig. Vi lytter altid, men vi vil til hver en tid komme med vores ærlige, inspirerende og konstruktive mening, så vi sikre dig det allerbedste resultat.

Som fast kunde hos os tilbyder vi altid gratis klip af pandehår.

 

HERREKLIP

 
Herreklipning inkl. vask og føn/styling  300,-
Skægtrimning 95,-

Vores herreklipninger er altid inkl. hårvask og afslappende hovedbundsmassage. Vi anvender altid produkter skræddersyet til dit hår. I samråd finder vi den frisure der passer til dig. Vi lytter altid, men vi vil til hver en tid komme med vores ærlige, inspirerende og konstruktive mening, så vi sikre dig det allerbedste resultat.

Ved skægtrimning bruger vi maskine, kam og saks til at ordne skægget og rette kanterne til efter ønskede form og med vejledning til hvad der passer netop til din ansigtsform. Denne simple behandling gør, at du nemmere kan bevare skæggets flotte form derhjemme ind i mellem dine behandlinger.

 

BØRNEKLIP

 
Børneklip 0-3 år 190,-
Børneklip 4-8 år  245,-
  Børneklip 9-12 år  270,-

Hos os er børn altid velkommen. Vi tilbyder varm kakao og efter klipningen en slikkepind. Hårvask er altid frivilligt, såfremt der ikke er voks eller anden kraftig styling i håret.

  

KURBEHANDLINGER

 
Kvik leave-in kur 50,- / 225,-
IngrediTreat 99,- / 250,-
  Olaplex/Bondpro 250,- / 450,-

Priserne afspejler om hårkuren foretages i forbindelse med en af vores andre behandlinger eller som "stand alone" kurbehandling, hvor vi altid giver afslappende hovedbundmassage og afslutter med føn/let styling af håret.

 

FARVEBEHANDLINGER

 
Bundfarve 465,-
Helfarve 575,- / 675,-*
  Toning 465,- / 565,-*
  Toning i forb. med reflekser 415,-
  Reflekser/striber 680,- / 780,-*
  Reflekser med hætte (kun i kort hår) fra 445,-
  Babylights (ekstra mange/fine reflekser) 885,-
  Balayage fra 1325,-
  Gloss/Power toning I forb. med reflekser 275,- 
  Som stand alone 410,- 

En farve er ikke bare en farve, den er individuel og i samråd med dig vil vi finde den farve der passer til dit ønskede look. Vi er realistiske i forhold til de opgaver vi bliver stillet over for. Vi elsker at være kreative og lege med farverne uden at gå på kompromis med klædeligheden. Udover vores top professionelle primære farve system med oxyderende farver tilbyder vi også farvebehandlinger med det nytænkende new generation farvesystem fra ingrediColor som også er godkendt til grøn salon. 

*Priserne afspejler om der er tale om kort eller langt hår, ved tykt eller ekstra langt hår der et tillæg på 100-200,- kr.

**Ved booking af specialfarve / større forvandlinger skal du henvende dig telefonisk eller møde personligt op til en konsultation, da det varierer meget hvordan tiden skal bookes ind vores kalender..

 

PERMANENT**

 
Permanent kun toppen 465,- / 585,-*
Permanent 665,- / 795,-*

Vi laver permanent på både kvinder og mænd hvad enten du ønsker meget eller lidt krøl. I samråd finder vi den løsning der passer dig. Vi lytter altid, men vi vil til hver en tid komme med vores ærlige, inspirerende og konstruktive mening, så vi sikre dig det allerbedste resultat. Vi vil stort set altid anbefale en klipning og olaplex i forbindelse med permanent for at du opnår det bedst mulige resultat.

*Priserne afspejler om der er tale om kort eller langt hår, ved tykt eller ekstra langt hår der et tillæg på 100-200,- kr.

**Ved booking af permanent skal du henvende dig telefonisk eller møde personligt op til en konsultation, da det varierer meget hvordan tiden skal bookes ind vores kalender.

 

OPSÆTNING / STYLING **

 
Let opsætning/styling (30 min) 395,-
Opsætning/styling (45-75 min) 595,- / 795,-*
  Konfirmand 395,- / 795,-*
  Brudopsætning inkl. prøve  1.800,-

Uanset om du ønsker en meget let og diskret opsætning eller fuld opsætning, om det er løst opsat i nakken, eller en høj ren friseret knold, så står vi klar til at hjælpe dig. Medbring gerne et par billeder af den opsætning eller stilart du ønsker og i samråd finder vi den frisure der sikre dig det allerbedste resultat.

*Priserne afspejler at det varierer efter opgavens størrelse/tidsforbrug. 

**Ved booking opsætning/styling skal du henvende dig telefonisk eller møde personligt op til en konsultation, da det varierer meget hvor meget tid der skal afsættes

  

BRYN & VIPPER

 
Vipper farve 100,-
Bryn farve 70,-
  Bryn rettet med pincet 60,-
  Bryn el. overlæbe vokset 100,-

 

MAKEUP

 
Konfirmand 175,-
Dag makeup (30 min) 395,-
  Fest og galla makeup (60-75 min) inkl. kunstige vippebuketter 645,-
  Brudemakeup inkl. prøve og kunstige vippebuketter 1295,-

Uanset om du ønsker en let og diskret makeup eller en fuld makeup som holder hele dagen, så sørger vi for du får en smuk og lækker makeup der fremhæver dine bedste sider og som passer til dig og løfter hele dit look. Medbring gerne et par inspirations billeder, så finder vi i samråd den makeup der sikre dig det allerbedste resultat.

**Ved booking opsætning/styling skal du henvende dig telefonisk eller møde personligt op til en konsultation, da det varierer meget hvor meget tid der skal afsættes.

 

 

BRUDEPAKKE

 
Brudeopsætning og makeup inkl. prøve 3700,-

Vores frisør og makeup artist Louise tilbyder en ”brudepakke” hvor hun kommer ud til dig og sætter dit hår og lægger makeup på selve dagen mens du kan nyde en stille og rolig start på dagen. Prøve makeuppen og prøveopsætning foregår i salonen.

Prisen er inkl. kørsel i en radius af 25 km fra Viborg, derudover kommer der tillæg pr. kørt kilometer.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM #KLIPPESTUDIETVIBORG