VELKOMMEN TIL DEN BEDSTE FRISØR I VIBORG 

OM SALONEN

Klippestudiet ligger ved Nytorv – lige i hjertet af Viborg. Her finder du en uhøjtidelig atmosfære, hvor der altid er plads til det gode humør. 

Hos os lægger vi stor vægt på god rådgivning, høj faglig kvalitet og god stemning.

Vi lytter altid, men vi vil til hver en tid komme med vores ærlige, inspirerende og konstruktive mening, så vi sikre dig det allerbedste resultat. 

Serviceniveau

Vi har mange års erfaring og følger udviklingen nøje – bl.a. ved at deltage i de nyeste kurser herhjemme og i udlandet. Vi har altid elever under uddannelse, og har gennem tiden uddannet flere end 20 frisører. 

Vores team består af både unge og rutinerede frisører, alle kompetente og veluddannede, så vi kan garantere, at både du og dit hår er i trygge hænder hos os. Hos os er du ikke blot en kunde, men en gæst, så vi skal nok sørge for, at du føler dig godt tilpas...

Vi glæder os til at se dig i salonen

DET SIGER VORES KUNDER

 • Charlotte Thøming

  Jeg elsker at besøge Klippestudiet, for jeg føler mig altid godt tilpas og i trygge hænder. Louise kender nærmest mit hår, bedre end jeg selv gør, og jeg stoler blindt på hende. Hun er ærlig, og hun forstår at trylle mine ønsker til virkelighed på en måde, som passer til mit hår og mig.
  Selvom jeg i perioder har boet i andre landsdele, er jeg stadig taget hjem til Klippestudiet, når mit hår trængte. De er de eneste, der får lov til at røre det!
 • Marie Louise Navntoft

  Jeg er stoppet med at gamble med mit hår, hos jer er jeg altid tilfreds. I mine øjne er i Viborgs bedste frisør. I er søde og smilende, yderst professionelle og har en super sans for hvad der vil passe til netop hver enkel kunde. Jeg havde en uheldig oplevelse hos en anden frisør, hvor mit hår både var plettet og misfarvet, en behandling hos jer og jeg så normal ud igen. Hår er bare en stor del af min personlighed, og det skal bare spille - det gør det hos jer hver gang :)
 • Vivi Nedergaard Galsgaard

  Super god klipning og styling af jeres elev Amalie idag. Tak for vejledning fra Lára som er den person der normalt klipper mig. Tak for idag piger - jeg er klar til foredrag i aften
  Fantastisk arbejde, der kom en meget glad datter hjem efter Stefanie, havde lavet en redning af hendes hår, det blev så flot.
 • Charlotte Nørskov

  Klippestudiet har været min faste frisør gennem mange år.

  Det er altid dejligt at komme hos Klippestudiet; der er dygtige frisører, en super rådgivning, en god atmosfære og der bliver kræset om os kunder på forskellig vis. Og så er der ingen, som Annette, der “forstår” mine naturkrøller!

  Jeg har i hvert fald fundet “min frisør” og jeg kan kun medgive Klippestudiet mine varmeste anbefalinger.
 • Michael Toft Højris

  Og hvorfor bliver jeg så klippet hos Klippestudiet? Nok fordi jeg ved, at jeg får det jeg vil have, og så er jeg kommet her i alt for mange år😀

  Jeg har prøvet i mange år at stå i situationen, hvor en travl hverdag resulterer i en ændring af min tid, og så ender jeg med at blive klippet hos en anden frisør. Så kommer jeg hjem og kigger og er ikke helt tilfreds. Så må jeg jo ty til at ringe til Klippestudiet og få en tid for at blive “rettet op”, og jeg ved, at når jeg går derfra, så er det med et stort smil på læben og jeg bander lidt af mig selv og tænker, hvorfor er det jeg tror, at en “nødløsning” hos en anden frisør går? og ligemeget hvem der klipper mig hos Annette, så ved jeg at der ikke noget at sætte en finger på, og derfor får jeg altid en ny tid når jeg er færdig, fordi jeg har lyst til at komme igen.

  Derfor hvis du spørger om hvor du skal klippes? ja så er der kun er sted😉

FØLG OS PÅ INSTAGRAM #KLIPPESTUDIETVIBORG