BYENS BEDSTE FRISØRTEAM

Vi har byens bedste frisørteam, der tager sig tid til dig og dit hår, så du får en frisure,
der passer til dit liv og din personlighed.

ANNETTE HØJGAARD

ANNETTE HØJGAARD

INDEHAVER / FRISØR

Annette åbnede Klippestudiet i maj 1991. Hun er oldermand i Viborg Frisørlaug og elsker at bruge tid i køkkenet.

Trine

Trine

FRISØR

Trine fra Viborg er udlært i Klippestudiet og har været her siden 1994. Hun havde 25-års jubilæum i sommeren 2019. Interesserer sig for natur & løb, elsker at rejse. Trine er altid klar på en fest.

Louise

Louise

FRISØR

Louise fra Viborg er udlært i Klippestudiet og har været her siden 2006. I 2019 blev hun uddannet makeupartist. Louise er hestepige med stort H, familiemenneske og en rigtig handywoman.

Laura

Laura

FRISØR

Laura fra Island er bosat i Karup, hvor hun deltager i frivilligt arbejde. Laura har været hos Klippestudiet siden 2015. Interesser som step, vandreture og Hit Fit Dance vidner om et sandt energibundt.

Stefanie

Stefanie

FRISØR

Stefanie fra Frederiks bor nu i Viborg med sin kæreste. Hun er udlært i Klippestudiet og har været her siden 2014. Stefanie er en meget aktiv pige, hun spiller både fodbold og håndbold.

Amalie

Amalie

FRISØR

Thorsø-pigen Amalie er udlært i Klippestudiet og har været her siden 2016. Elsker at være sammen med sin kæreste og veninder.

Mathilde

Mathilde

FRISØR

Stoholm-pigen Mathilde er udlært i Klippestudiet og har været her siden 2018. Bor på en landejendom i Skive med kæresten. Fritiden bruges på div. projekter. Elsker dyr, være sammen med veninderne og familien.

TrineMarie

TrineMarie

ELEV

TrineMarie er vores elev, hun har været i salonen siden januar 2022.

Vores team

Vores team

Det samlede hold

Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen. Klippestudiet ligger ved Nytorv – lige i hjertet af Viborg. Ring og bestil tid på: 86 62 01 17 eller bestil tid via vores onlinebooking

FØLG OS PÅ INSTAGRAM #KLIPPESTUDIETVIBORG